Service | Didden Luc - Jameco bv

U vertrouwt op uw materieel voor de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om uw graafmachine, kniklader of heftruck, ze moeten probleemloos hun werk kunnen doen. Luc Didden begrijpt dat. Hij is zijn zaak begonnen als mecanieker in 1995. Als ervaren stielman legde hij zich toe op het herstellen van alle merken van grondverzetmachines. Door zich vast te bijten in elk technisch probleem dat zich stelde, wist hij zijn firma uit te bouwen. Sinds 5 jaar is de firma Luc Didden ondergebracht in BV Jameco en drong een verhuis zich op. De nieuwe locatie is gelegen in de KMO zone Ambachtsstraat 14 te 2450 Zittaart-Meerhout. Nog steeds staat Luc in de garage en komt service op de eerste plaats. Herstellen, verbeteren van machines, oplossingsgericht werken is zijn sterke troef. Met een vast team gemotiveerde medewerkers is Jameco een vooruitstrevend bedrijf. Met fierheid kunnen we zeggen dat ons team geen monteurs zijn maar vakmensen!

Op dit moment hebben wij twee volledig ingerichte service camionetten waarmee wij herstellingen bij u ter plaatsen kunnen uitvoeren.

In ons rijk gevuld magazijn hebben wij gangbare onderdelen gewoon in de rek liggen. Is er een speciaal onderdeel nodig, waardoor uw machine even uit de running is, hebben wij enkele vervangmachines om mee te geven.

Naast herstellingen verdelen wij enkel kwaliteitsvolle merken: graafmachines Komatsu en knikladers Giant.