Komatsu | Didden Luc - Jameco bv

Voor de graafmachines besloten we om in samenwerking met Bia het merk Komatsu te verdelen. We willen vooral sterke machines op de markt zetten en ondersteunen.

Komatsu wordt beschouwd als één van de wereldleiders in de productie van machines voor burgerlijke bouwkunde en wegenbouw. Ze bezitten een gamma van 300 modellen die gewild zijn om hun productiviteit, betrouwbaarheid, zuinige werking, besturingscomfort en hun veiligheid. Dankzij het uitgebreide gamma levert Komatsu de ideale oplossing voor uw meest veeleisende werven: graafmachines op rupsen en op banden, midi- en minigraafmachines, wielladers, schrankladers, graaflaadcombinaties, buldozers, knikdumpers en starre dumpers. De Komatsu machines hebben de perfecte mix van kracht, comfort en betrouwbaarheid. Je kan vanzelf bij alle grote componenten, gewoon door de cabine op te tillen. De machines krijgen ook heel goede scores in tal van domeinen, inclusief veelzijdigheid en brandstofverbruik.

We kunnen u ook een breed gamma erkende accessoires aanbieden zoals bakken, grijpers, scharen en hydraulische hamers. Bouwprojecten, wegenbouw, grondverzet, ontginning van steengroeven... De uitrustingen worden in tal van sectoren ingezet.

Voor een volledig gamma verwijzen we u naar de website van Komatsu: www.KOMATSU.eu of www.bia.be (ga naar materieel en dan naar Komatsu).

 

  • Komatsu minigraver
  • Komatsu minigraver
  • Komatsu bandenkraan
  • Komatsu graafmachine PC210
  • Wiellader Komatsu